Andere bronnen met informatie over het programma

De pagina van het Kaspersky-programma in de Knowledge Base

De Knowledge Base is een sectie van de website voor ondersteuning van Kaspersky.

Op de pagina van het Kaspersky-programma in de Knowledge Base kunt u artikelen lezen die nuttige informatie, aanbevelingen en antwoorden op veelgestelde vragen over de aankoop, de installatie en het gebruik van het programma bevatten.

Artikelen in de Knowledge Base bieden mogelijk antwoorden op vragen over Kaspersky en andere Kaspersky-programma's. Artikelen in de Knowledge Base bevatten mogelijk ook nieuws van ondersteuning van Kaspersky.

Ondersteuning van Kaspersky-programma's op onze Forum

U kunt ondersteuning krijgen van gebruikers en Kaspersky-experts in onze Forum.

In het Forum kunt u bestaande onderwerpen bekijken, commentaar plaatsen en nieuwe gespreksonderwerpen aanmaken.